major-lazer

6 artiesten die in 2017 met een nieuw album komen!

Artiesten zijn inmiddels klaar met 2016 en richten zich volledig op 2017. Dj’s en producers hebben afgelopen jaar veel muziek uitgebracht en dat zal volgend jaar zeker niet anders zijn. Sterker nog: sommige artiesten hebben laten weten een album uit te brengen. Hieronder vind je 6 artiesten die in 2017 met een heel tof album komen:

Avicii

Wie terugdenkt aan 2016 op dancegebied zal één naam zeker weten te herrinneren: Avicii. De Zweedse held besloot, net als de twee jaar daarvoor, vanaf de zomer niet meer te touren. Het optreden en touren kost te veel energie en Avicci kan het simpelweg niet meer aan. Het enige verschil met de aankondiging van de vorige twee jaar, zijn de plannen voor een comeback. Avicii heeft besloten nooit meer te touren, maar gaat nog wel keihard door met produceren. De Zweed heeft laten weten in 2017 gewoon met een heel vet album te komen en we zijn heel erg benieuwd! 

Pretty Lights 

In 2013 kwam Pretty Lights met zijn laatste album aanzetten, dus dat het hoogtijd is voor een nieuw album is geen geheim. De artiest komt in 2017 precies met datgene wat wij graag van hem zien en hij maakt er nog iets bijzonders van ook. Pretty Lights komt namelijk niet alleen met een nieuw album, maar ook met een film. De combinatie tussen de twee lijkt ons onwijs interessant en we zien graag het resultaat! 

The M Machine 

Als er één act is die zichzelf weet te onderscheiden met een hele bijzondere sound, dan is het The M Machine wel. Na verschillende EP’s, waaronder Metropolis, wordt er in 2017 eindelijk een volledig album gedropt. Het album Glare gaat niet verder waar Metropolis en Just Like eindigden, maar weet een volledig eigen wereld op te zetten. 

Major Lazer 

Dat Major Lazer kei- en keihard gaat weet iedereen nu wel. De groep scoort hit na hit en weet fans te voorzien van epische shows. Het trio zou dit jaar al met het vervolg van Peace is the Mission komen, maar Music Is The Weapon werd vanwege het drukke touringschema toch een tijdje uitgesteld. We kunnen eerlijk gezegd niet wachten tot het volledige album uit is. 

Clean Bandit 

Clean Bandit heeft een drukke zomer vol festivals achter de rug, maar is toch flink bezig met het produceren van een nieuw album. Zonder titel of release datum te verklappen houdt het viertal het nog erg spannend voor ons, maar dat het album in 2017 uitkomt is in ieder geval zeker! 

John Mayer

Last but not least, John Mayer. De Amerikaanse singer-songwriter had ons allemaal blij gemaakt met de release van zijn nieuwe album in de herfst van 2016, maar dit werd toen helaas verplaatst naar 2017. The Search For Everything gaat het album heten. En aangezien zijn laatste album in 2013 is uitgebracht kunnen we allemaal niet wachten!

Bron : Partyscene 

Comments are closed.