ggw

Als Urban liefhebber moest en zou ik naar Girls Goin’ Wild gaan!

Zaterdag 8 oktober was niet alleen de dag dat Trump door het stof ging door een gelekte video, het was ook de dag dat Girls Goin’ Wild plaatsvond in de Maassilo!Na de vele goede verhalen die ik over Maassilo gehoord had moest ik er toch ook echt zelf eens gaan kijken. Als Urban liefhebber moest en zou ik naar Girls Goin’ Wild gaan, toen er eindelijk iemand mee kon (na m’n hele vriendenlijst af te gaan) had ik er uiteraard super veel zin in!

Om 00:07 uur vertrok de trein vanuit Gouda, met goede verwachtingen gingen we naar Rotterdam. Toen ik eenmaal uit het metrostation stapte, kon ik mijn ogen niet geloven, wat is de Maassilo groot! We stonden slechts een kwartiertje in de rij en alles liep vlekkeloos, prima te doen dus.

Bij binnenkomst draaide Vato Gonzalez op de mainstage, dat maakte het gelijk gezellig druk. Na een tijdje de boel verkend te hebben besloten we door te lopen naar de ‘Blended Area’ hier was het gelukkig iets rustiger en konden we prima onze eerste dansjes van de avond doen op Sebastian Moreno die erg lekker draaide. Om een goede indruk van het gebouw te krijgen zijn we naar de  ‘Shooters Area’ gegaan. Ondanks dat het rustiger was dan de andere zalen, was het er wel gezellig en konden we mooi even het plan van aanpak bespreken.

14606301_840604339376519_7152613880333284984_n

We besloten om muntjes te gaan halen voordat Two Crooks begon, maar dit duurde bizar lang. We stonden zeker 30 minuten in de rij! Enigszins uitgedroogd zijn we maar gelijk even voor 2 drankjes gegaan om ons weer te herpakken en als een speer naar de tweede zaal gegaan, gelukkig waren we nog op tijd. Two Crooks hadden vrienden meegenomen en zij zorgde ervoor dat iedereen WILD ging. Niemand stond meer stil op de hits ‘Now she see me’ & ‘Op en neer.’

Na het optreden van Two Crooks gingen we naar de overvolle Main stage, waar op dat moment de mede-organisators Diaz en Bruno aan het draaien waren. Hier was het toch echt wel het mooist qua lichten en geluid. Toen de drukte ons weer overspoelde gingen we alsnog weer even terug naar de tweede zaal waar op dat moment iedereen op BIGGI los aan het gaan was.

Onze planning zorgde ervoor dat we flink wat zalen hebben afgevinkt en ook nu moesten we weer verkassen omdat F1rstman bij Main stage op onze planning stond, terug de drukte in dus! De sfeer zat er goed in en The Partysquad die na F1rstman zou optreden besloot samen nog een liedje te doen. Met oude maar goude liedjes zoals ‘Helemaal naar de klote’ en ‘Ik ga hard’ werd de avond goed afgesloten!

We bleven (helaas) niet tot het einde, want de volgende dag moesten we beide weer vroeg op. Voldaan en met piepende oren gingen we naar huis. Conclusie: een hele avond Urban muziek, een gezellige sfeer en een goede locatie, helemaal top! Helaas was het wel druk bij de muntenkassa, maar als je eenmaal je muntjes hebt, kun je wel in één keer doorgaan.  Bruno en Diaz: Bedankt en Maassilo: Tot snel!

Check hier het filmpje: 

Comments are closed.