banner_website-persbericht

Appic & Partyflock bundelen hun krachten

Wie kent het niet; Partyflock?

Partyflock (partyflock.nl), opgericht in 2001, was nog voordat Hyves en Facebook bestonden hét social media platform van Nederland. In een tijd waarbij mobiele telefoons nog geen camera bevatte, kwam heel festival minded Nederland naar Partyflock om de uitgaansfoto’s van het afgelopen weekend te bekijken, te reageren, een nieuw feestje te zoeken en met elkaar af te spreken. Na een daling van de bezoekersaantallen afgelopen jaren, trekt Partyflock nog steeds meer dan 850.000 unieke bezoekers per maand, die met name komen voor de meest complete uitgaansagenda en exclusieve content, waaronder de party foto’s & reports, nieuwsberichten, en forums.

Appic daarentegen is juist groeiende. Al meer dan 170.000 muziek liefhebbers hebben zich aangesloten bij de Appic Family, en we hoeven jullie niet uit te leggen waarom ;-). Toch kan er nog veel verbeteren aan Appic. Zo zijn we jaloers op de toffe content van Partyflock en willen natuurlijk zo snel mogelijk heel Nederland en België verwelkomen bij de Appic Family.

Een fantastische kans om de krachten te bundelen en beide platformen nóg beter te maken! Nu hoor ik je denken… ‘Wat kan ik verwachten?’ Op Appic in ieder geval een completere uitgaansagenda, toffe exclusieve content, en natuurlijk een paar nieuwe toffe functies, maar die houden we nog even geheim. Ook gaan we Partyflock in een moderner jasje steken en wat leuke functies toevoegen aan de website. En geen zorgen, beide platformen blijven natuurlijk gewoon naast elkaar bestaan.

Vanaf nu zullen we jullie regelmatig op de hoogte blijven houden van de laatste updates, dus stay tuned! Voor nu, thanks voor alle support!

Thomas, Ashraf en Sven

Comments are closed.