festival festivals appic beoordeling \

Best beoordeelde festivals van 2016 door Appic gebruikers

Onlangs publiceerde wij een artikel over De meest populaire DJ’s in de app , maar welke festivals zijn nou de absolute toppers voor jullie? 

Het best beoordeelde evenement van 2016 is met een foto finish geworden… Intents Festival! Een gemiddelde algemene score van maar liefst 9.65. Defqon vist net achter het net, maar heeft natuurlijk ook een geweldige score behaald van maar liefst 9.64. Tomorrowland (9.40), Wildeburg Festival (9.40), en Awakenings (9.39) maken de top 5 compleet!

 

Wil je meer festival beoordelingen?

Ben je juist op zoek naar het feestje met de mooiste decoratie, vetste line-up, allerbeste sfeer of juist een perfecte geluidskwaliteit? Hou de app dan in de gaten voor het volgende artikel. Daar gaan wij dieper in op de verschillende festivalbeoordelingen!

 

Wistjedatje

Wist je dat wij sinds kort een nieuw Appic™ keurmerk toevoegen aan festivalpagina’s die dat willen? Hiermee kunnen jullie de gemiddelde waardering van de voorgaande editie van het festival zien. Dit zorgt ervoor dat je nu nog beter je feestjes kan kiezen! Een goed voorbeeld is City of Dance!

Jullie ratings en reviews zijn ontzettend waardevol voor ons, de organisatoren, maar nog het belangrijkste: jullie medegebruikers. Zo zorgen wij dat de goede feestjes vaker in de Highlighted lijst komen, kunnen organisatoren het feest nog beter maken, en overtuig je andere leden van de Appic familie om de volgende keer ook te gaan (of juist niet). Laat dus ook jouw mening over je volgende feestjes achter!

Comments are closed.