Club de school in Amsterdam wint prijs voor beste locatie 2016.

BEST CLUB VENUE 2016: DE SCHOOL, AMSTERDAM

 
De School in Amsterdam is maandag avond bekroond met een felbegeerde Hospitality & Style Award in de categorie Best Club Venue, een van onze nieuwste categorieën.Dankzij veel vernieuwende ideeën, doorzettingsvermogen en passie voor het nachtleven krijgen we er elk jaar weer nieuwe clubs bij. Voor ons meer dan genoeg reden om een award in deze categorie te introduceren. 

Volgens de jury heeft De School alles wat een club nodig heeft. “Wie binnenkomt, voelt ‘het’ meteen. De spanning, het avontuur, de basdreun in de muren. Vanavond gaat het gebeuren. Een club die nationaal én internationaal bekend is, waar je met je vrienden naartoe wil en waar je zonder moeite je buitenlandse gasten naartoe kunt sturen voor een unieke ervaring. Een plek waar een nachtje doorhalen vanzelfsprekender is dan ooit nog naar huis gaan. Een plek met een waanzinnige programmering op een unieke locatie die zonder dure designelementen zichzelf kan onderscheiden”, aldus de jury.

Over de nieuwe award
De Nederlandse clubscene is beroemd en berucht over de hele wereld. Er waren gloriejaren, evenals mindere tijden. Inmiddels is de clubscene rijk aan diversiteit, iets wat we met zijn allen toejuichen en vieren. Er zijn gigantische discotheekcomplexen met de allernieuwste technieken, maar ook rauwe industriële clubs in een nieuwe stijl, de upscale venues en verborgen juwelen. Dankzij veel vernieuwende ideeën, doorzettingsvermogen en passie voor het nachtleven krijgen we er elk jaar weer nieuwe clubs bij. Voor ons meer dan genoeg reden om een award in deze categorie te introduceren. 

Nominaties
Hieronder een overzicht van alle genomineerden in deze categorie:
* Curtain Club, Amsterdam
* Supperclub, Amsterdam
* Complex, Maastricht
* Trash, Rotterdam

 

Bron: http://www.entreemagazine.nl/

 

 

Comments are closed.