hangover-22

Breng je zondag weer tot leven met Rehydra+

Iedereen heeft wel een middeltje om een kater te lijf te gaan, zoals een liter water drinken voor het slapengaan, een Engels ontbijt of gewoon doorslapen tot de hoofdpijn weg is. Eleos lanceerde zijn eigen product “Rehydra+” in de strijd tegen de kater.

Met Rehydra+ zijn de ochtenden een stuk dragelijker, en daardoor de perfecte aanvulling op een avondje stappen. Ben jij nieuwsgierig en wil jij kans maken op een Rehydra+ Party Scientist Pack?

Speel dan mee met de wingame

Wat is Rehydra+ precies?

Het ELEOS team zet met Rehydra+ een wetenschappelijk onderbouwd product in de markt dat de gevreesde kater na een feestje geen kans laat. Stefan Van Meirhaeghe is dokter en is tevens actief in de sportwereld. “De ideale combinatie om tot een product als Rehydra+ te komen”, stelt hij.

“Alleen water drinken, is niet genoeg. Na een alcoholconsumptie verliest het lichaam door dehydratatie ook heel wat zout en suikers. Rehydra+ bevat de exacte verhoudingen om de kater zo efficiënt mogelijk te neutraliseren.” Aldus Stefan. “Wij hebben Rehydra+ de afgelopen 2 jaar uitvoerig getest en gelanceerd op verschillende Belgische festivals. Met veel succes, positieve reacties en frisse ochtenden als gevolg”.

Er is enorm veel vraag naar een product dat de kater verslaat. Niet alleen door de ‘die hard’ festivalgangers en de wekelijkse kroegtijgers. Ook de werkende ouders en netwerkers zijn enthousiast. Zo beginnen ze de zondag alsnog fris aan de dag en kan een doordeweekse uitschieter makkelijk hersteld worden.

Het Eleos team geeft 3 extra tips aan de Appic community om verstandig aan de avond te beginnen:

Tip 1: Vermijd drankjes met bubbels.

Bubbels in drankjes zorgen er namelijk voor dat de alcohol sneller in je bloed wordt opgenomen. Zo wordt je sneller dronken, en heb je ook eerder een kater te pakken. Denk bijvoorbeeld aan champagne, prosecco en schuimwijn.

Tip 2: Don’t choose the dark side

Donkergekleurde drankjes bevatten vaak meer gifstoffen die voor hoofdpijn zorgen. Probeer je whisky eens te vervangen door een vodka of een rode door een witte wijn 😉

Tip 3: Neem geen paracetamol voor het slapen gaan.

De combinatie van alcohol en paracetamol is namelijk slecht voor je lever en nieren en meestal is het al uitgewerkt voor je wakker bent. 

Klik hier voor meer informatie over de voordelen van Rehydra+

Comments are closed.