19f87f8fb59c09e137f0e52b869f1ef6c853151d8ab63c7787pimgpsh_fullsize_distr

De 8 favorieten tracks van De Sluwe Vos!

Acht nachten, 64 uur muziek en bijna duizend tracks. In november draait De Sluwe Vos maar liefst acht all nighters  door het hele land. Als voorproefje zette hij acht van zijn favorieten op een rij die je er sowieso gaat horen. 

“In willekeurige volgorde een top acht van tracks waarvan ik niet kan wachten om ze tijdens mijn all nighters te draaien. Mijn interesse in muziek is aan het veranderen, en die nieuwe richting wil ik graag uitgebreid showcasen. Daarom heb ik er voor gekozen om in één maand acht all nighters te gaan doen. Lange sets zijn schaars in het Nederlandse club- en festivalcircuit. Dat is in mijn ogen een gemis. Op deze manier kan ik mensen ergens mee naartoe nemen en kan ik ze laten horen waar mijn hoofd is op het moment.”

Marco Bernardi – Magic Night

Marco Bernardi is voor mij een van de meest inspirerende (electro)artiesten van dit moment. Deze track helpt daar zeker bij mee. Het is ook een van de redenen waarom ik blij ben dat ik de tour ga doen: eindelijk de kans om dit soort pareltjes te draaien! De EP waar deze plaat op staat is mijn favoriet van Bernardi, en is uitgekomen op het (fantastische) label Brokntoys. Check dat vooral ook even. Naast zijn eigen naam heeft deze beste man ook een aantal aliassen. Octogen is bij dezen ook een tip.

 

Marquis Hawkes – I’m So Glad (Satisfaction Mix) 

Marquis Hawkes is de laatste paar jaar verantwoordelijk geweest voor een handvol tracks die standaard in mijn sets zitten. I’m So Glad is daar één van. Eigenlijk splinternieuw, maar klinkt als een klassieker. Echt zo’n track die een avond maakt of breekt.

 

Earl Jeffers – Pleasure Signal 

Eigenlijk heb ik recent het werk van Earl Jeffers weer herontdekt. Rechttoe rechtaan houseklappers waar je niet stil op kan zitten. Dit nummer ga je horen op het moment dat er seks in de zaal wordt geslingerd en de vrouwen willen gaan dansen.

 

Yung Prado – 2526

Het label MMODEMM (waar deze track op uit is gekomen) is medeverantwoordelijk voor de cassettemovement van dit moment. Een van de dingen die 2016 voor mij kenmerkt, is de terugkeer van de cassette. Erg mooi en bijzonder. Deze van Yung Prado is een echte peaktime-knaller die de avond een level hoger gaat brengen qua intensiteit.

 

Privacy – Apex Predator 

Privacy moet je even in de gaten houden. Apex Predator is uitgekomen op Lobster Theremin (een van de interesantere labels op dit moment) en gooit hoge ogen. Dit is het betere zweet-/duw-/stuw-/trapwerk waarbij alle lichten even uit moeten en je jezelf mag verliezen. Wat een onwijs intense track is dit zeg.

 

Pablo Mateo – Roxy [B2]

Pablo Mateo heeft een EP uitgebracht met als titel:King Mayonnaise. Ik hou heel erg van mayonnaise en vond het dus een beetje gek dat hij die titel voor zichzelf opeiste. Anyway, hij viel op, en ik ben de rest gaan checken tot ik bij deze plaat uitkwam. Roxy moet je peaktime knallen, als de energie op zijn hoogst is en de aandacht van het publiek nog steeds sterk. Het een vrij emotionele houseplaat, althans, de sample die wordt gebruikt raakt wel een snaartje bij mij. Eentje om in te verdwijnen!

 

Bruno Belluomini – Agony 

Nee dan deze: de hele EP van Bruno Belluomi is zo bruut, lomp, stoer en hard. Eigenlijk alles wat ik zoek in muziek. Agony springt er voor mij niet heel erg uit, maar het ding is dat de hele EP gewoon ziek is en deze plaat niet on-gedraaid mag blijven.

 

Antenna – In August

Deze heb ik gekozen omdat het echt een door bouwplaat is. Eentje die je gebuikt als baksteen om je set als een huis neer te zetten bij wijze. Onwijs sterke track dit, en bovendien een die wat aandacht vergt. En dat is goed!

 

bron: jagermusic.nl

 

Comments are closed.