header_sensation-recht

Dit jaar laatste editie dancefeest Sensation

Na achttien jaar stopt organisator ID&T met de Nederlandse editie van het dancefeest Sensation. Op zaterdag 8 juli vindt de allerlaatste Sensation in Amsterdam plaats, met als thema The Final.

Tijdens de laatste editie van Sensation worden optredens verzorgd door onder anderen Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Axwell & Ingrosso en Fedde le Grand.De organisatie houdt nog één dj geheim, maar het zou gaan om één van de grootste namen van dit moment. Tijdens het laatste uur treedt een groot aantal Nederlandse dj’s aan, die samen het evenement afsluiten. Sensation begon in 2000 in de Amsterdam ArenA en trekt jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers. Voor de feestgangers geldt de dresscode dat iedereen in het wit gekleed moet komen. Later volgde er ook een ‘zwarte’ editie, die tussen 2002 en 2008 plaatsvond en waar hardere house werd gedraaid. De Sensation-feesten verplaatsten zich al snel over de wereld en inmiddels is het in 34 landen verspreid en wordt het over vijf continenten gehouden.

Iets nieuws

Danceliefhebbers hoeven het in 2018 niet zonder een groot feest in de ArenA te doen. Volgens Keijer komt ID&T dan met een compleet nieuw concept in de Amsterdam ArenA, maar wat voor een feest dat gaat worden, is strikt geheim en wordt eind dit jaar pas bekendgemaakt. „We houden wel rekening met het publiek dat nu naar Sensation komt, maar laten ons daarin natuurlijk niet beperken”, aldus Keijer.

Bron: NU.nl 

Comments are closed.