do's & dont's

DO’s & DONT’s bij online openingszinnen

Jaja, we weten nu wel dat de eerste indruk bij online daten heel belangrijk is, maar op het gebied van openingszinnen valt er nog veel te halen. We zijn nu wel klaar met klassiekers als: “als jij een hamburger was, zou ik je McBeauty noemen”. Daarom geven wij hier even een lesje “Goede openingszinnen” voor de meetup functie van Appic, waar wekelijks honderden matches worden gemaakt. Dus wacht niet langer, je party-date is dichterbij dan je denkt! 

  1. ZEG IETS OVER HET PROFIEL VAN DE ANDER

Het is nu wel tijd dat we die “Hey hoe is het?” een keertje achter ons gaan laten. Dus geef een complimentje over zijn/haar profielfoto of profieltekst. Easy manier om een gesprek te beginnen.

 

  1. BEGIN OVER HET EVENEMENT

Bij de meetup functie kun je meteen zien wie naar dezelfde evenementen als jij gaan en wie ook nieuwe partybuddies willen meeten. Dus beginnen over het zelfde evenement waar jullie beide heen gaan is een perfecte openingszin!

Afbeeldingsresultaat voor gifs festival dancing

 

  1. DOEL NIET GELIJK OP SEKS

Het is écht niet erg dat je maar voor één ding de meetup functie gebruikt, maar als je echt resultaat wil, begin er dan niet gelijk over. Misschien denken jullie nu: uhh dat weten we ook wel, maar single mannen van Nederland, er zijn ook genoeg dames die op zoek zijn naar een one-night stand. Alleen zijn de vrouwen tegenwoordig ook jagers, dus maak ze alsjeblieft niet zo makkelijk!

 

  1. STOP MET KINDERPRAAT

“Hallo mevrouwtje wat heb je mooie oogjes en haartjes” kan dus écht niet meer. Kinderpraat is niet sexy en het is zelfs een beetje creepy. En voor de mensen die nu denken; ‘Dat is toch cute?’ Misschien, heel misschien is het cute als je een relatie hebt met iemand, maar online is het just wrong!

Afbeeldingsresultaat voor gifs no mad

 

  1. DAAG IEMAND UIT.

Ook al ben je the next Arie Boomsma of Doutzen, een knappe kop is niet meer genoeg.. We willen meer! Daag iemand uit. Hier een hand picked voorbeeld:

‘A of B?’
Het is super simpel, maar mensen reageren hierop omdat wij allemaal stiekem van binnen mega nieuwsgierig zijn. Zorg er natuurlijk wel voor dat je na deze reactie een goed verhaal hebt. 

 

 

Heb jij al eens een Appic-date gehad? Laat ons dan weten hoe het is gegaan!

hello@beappic.com 

 

Bron : RUMAG

Comments are closed.