drake-adam

Drake verrast Amsterdammers tot 2 keer toe!

Of dit de reden was achter het verplaatsen van zijn concerten in de ziggo dome? Who knows.                            

Wat we wel weten is dat Drizzy niet alleen verscheen bij de spectaculaire bar mitswa in het Amstelhotel, maar ook nog ergens anders opdook gisteravond..

Drake heeft na de spectaculaire bar mitswa in het Amstelhotel zaterdagavond, waarvoor hij een aantal concerten afgezegd lijkt te hebben, wederom de Amsterdammers verrast.

De Canadese rapper Drake is zondagavond als surprise-act bij het concert van Black Beatles-rapper Rae Sremmurd op het podium verschenen in De Melkweg.

 

Programmeur van het poppodium Camiel le Rutte vertelt: “Vanmiddag kregen we via de tourmanager te horen dat Drake zelf graag langs wilde komen om even mee te doen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!”

Hij vervolgt: “Mensen in de zaal wisten helemaal van niets en het publiek werd dan ook helemaal wild toen hij op kwam lopen. Meisjes waren zelfs in tranen van geluk.”

Een dag eerder gaf hij een optreden op een privéfeest van een onbekende 13-jarige in het Amstelhotel. Andere bekende aanwezigen die avond waren onder anderen Jamie Foxx, Lange Frans, Ryan Marciano en Sunnery James.

 Bron : Telegraaf 

Comments are closed.