extrema-outdoor-breed

Extrema Outdoor wordt meerdaags festival in Wanroij

Aan alle geheimzinnigheid rond Extrema Outdoor is een eind gekomen. Maandag werd bekend dat Extrema Outdoor verhuist naar vakantiepark De Bergen in Wanroij. Het wordt een meerdaags festival, op 7, 8 en 9 juli. 

Extrema Outdoor

Op Facebook laat de organisatie weten dat het evenement kleinschaliger en intiemer wordt. Er zal een dag- en nachtprogrammering zijn.

Vakantiepark De Bergen is geen onbekend terrein voor de organisatie. Afgelopen zomer werd het nieuwe evenement Mandala Festival op deze locatie georganiseerd. Dit festival was ook meerdaags.

Rookgordijn

Het festival gaat dus – gelukkig – gewoon door. Daar ontstonden twijfels over nadat alle content op de social media-kanalen van Extrema was verdwenen. De organisatie liet weinig los over het opgetrokken rookgordijn.

Tot vorige week, toen This Is Our House het nieuws meldde dat Extrema na 21 jaar vertrekt op Aquabest. “We zijn een beetje uitgedanst samen”, liet Jochem van Pelt van Aquabest toen weten. “Extrema heeft natuurlijk te maken met teruglopende bezoekersaantallen en er is een trend richting meerdaagse festivals. Die vergunningen hebben we nog niet.”

Details Extrema Outdoor

Hoe het vernieuwde Extrema er in detail uit gaat zien, is nog niet bekend. De organisatie laat weten snel met meer informatie te komen.

 

bron: thisisourhouse.nl

Comments are closed.