Find Your Buddy

Nooit meer je vrienden kwijt met Find Your Buddy

Misschien heb je het wel eens mee gemaakt; je bent samen met je vrienden op een te gek feest, je gaat helemaal in de muziek op en bent even niet meer bezig met alles wat er om je heen gebeurt. Maar dan.. waar zijn je vrienden nou gebleven? Je kijkt om je heen en probeert een glimp van ze op te vangen maar er is niemand te bekennen. Lekker dan! Je probeert ze te bellen maar er wordt niet opgenomen.

map appic

 

Hier hebben wij iets op bedacht, omdat wij het belangrijk vinden dat jij optimaal kunt genieten van het uitgaan! Met onze nieuwe feature Find My Buddy zie je via een interactieve kaart in een handomdraai waar jouw vrienden uithangen. De kaart geeft een map van jouw locatie weer met daarin, met dank aan het GPS-systeem, de locatie van jouw mede-feestgangers. Zo kun je op elk moment je vrienden terugvinden en kun jij je bezig houden met de belangrijke dingen in het leven. Namelijk; feesten!

 

 Hoe werkt het?

Ga in de app naar het festival dat jij bezoekt en waarvoor de interactieve plattegrond beschikbaar is (dit zal helaas lang niet voor alle festivals zijn). Druk op event map, er opent zich een plattegrond van de locatie. Op de kaart worden alle vrienden weergegeven die de Event Map ook gestart hebben. Alleen mensen die elkaar volgen kunnen elkaar zien, dus je hoeft niet bang te zijn voor vreemde stalkers of vervelende exen. Wanneer je linksboven op het menu drukt kun je alle extra opties zien. Zo kun je vrienden uitnodigen om de app te gaan gebruiken, of nieuwe vrienden volgen (Let Op: Als ze jou niet terug volgen kun je elkaar nog steeds niet zien). Wil je tijdelijk even niet zichtbaar zijn? Vink dan in het menu de optie onzichtbaar aan. Een uur na het festival zal de app automatisch stoppen met het delen van je locatie.

menu-map
 Proberen?

Check in de app of Find Your Buddy beschikbaar is voor het festival waar jij heen gaat! Zorg ervoor dat de Appic app geupdate is om gebruik te kunnen maken van Find Your Buddy.

 

Heb je feedback over de Find Your Buddy functionaliteit, dan laat het ons dan hieronder weten zodat we hem verder kunnen verbeteren!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.