3fm

Het loopt leeg bij radiostation 3FM

Dj’s Giel Beelen, Paul Rabbering & Timur Perlin bekende namen op het gebied met radiomaken, stoppen bij 3FM.. Maar waarom?!?

Het is officieel,  maandag de 19e maakte Giel tijdens de ochtendshow bekend dat hij met pijn in zijn hart gaat stoppen met de radiomaken, na 12,5 jaar wilt hij iets anders doen, maar ook 3FM-dj Timur stopt (voorlopig) na 8 jaar met radiomaken. Dat heeft de dj woensdag, slechts 3 dagen na de aankondiging van Giel, bekend gemaakt op zijn Facebookpagina. En dat niet alleen; Paul startte zijn show RabRadio maandagmiddag 26 september met de mededeling dat hij weggaat bij 3FM. Hij maakt de oversteek naar Radio 2.

timur

Zoals hierboven vermeldt, wilt Timur liever een beetje flierefluiten. Zijn vaste radiopartner Rámon gaat nog niet mee garnalenvissen. Hij wil graag bij 3FM blijven. De gesprekken daarover lopen nog.

Paul heeft maar liefst 16(!) jaar bij 3FM gewerkt, hij vond het tijd was voor iets anders. In januari is hij te horen op Radio 2.

 w210-1b764

De reden van Giels vertrek is dat hij veel andere ambities heeft en die gaan niet samen met de ochtendshow. Zijn grote passie voor het scouten van en podium bieden aan nieuw talent. Onlangs begon de presentator een eigen onlinetalentenjacht. ,,Ik wil daar veel meer mee bezig zijn. Ik wil ook meer doen met livemuziek en dieper ingaan op de verhalen van muzikanten. Dat gaat niet samen met mijn ochtendshow. Dat voelt niet goed. Dat geldt ook voor het Glazen Huis. Ik heb aangegeven daar in elk geval dit jaar geen actieve rol in te willen spelen. Het past niet meer bij mijn nieuwe rol.”  Zijn opvolger voor de ochtendshow wordt Domien Verschuuren. 

cxa2yznwyaanurv-2

Ze zijn niet de enige 3FM-dj’s die in korte tijd het station verlaat. Gerard Ekdom verhuisde vorig jaar zomer al naar Radio 2 en De Coen en Sander Show verhuisde naar Radio 538.

 

Bron: AD & 3FM

Comments are closed.