Mad Fox Club Amsterdam

‘high-end’ club Mad Fox opent in het voorjaar haar deuren

Amsterdam krijgt er een luxe club bij. In het W Hotel in de Spuistraat opent in het voorjaar de nieuwe ‘high-end’ club Mad Fox

Mad Fox is geïnspireerd op high-end clubs in steden als Londen en New York. Volgens oprichter Yossi Eliyahoo van The Entourage Group (die onder andere ook The Duchess en Mr Porter in het W Hotel bezit) kun je bij Mad Fox uitgaan op een ‘internationale manier’ die in Amsterdam nog niet eerder mogelijk was. 

‘De vos, een nachtdier pur sang, beweegt zich ongrijpbaar en elegant door het duister. Mad Fox vertaalt die karakteristieken naar een grensverleggende club die Amsterdams stijlvolle nachtdieren samenbrengt.’  

Deurbeleid
De club werkt niet met een membership of gastenlijst, maar met een dress-to-impressbeleid waarmee iedereen die zich stijlvol kleedt welkom zou zijn. Wat dat precies inhoudt, blijft in het midden. Uitverkorenen komen via een tunnel die met honderden lampjes is verlicht in de ondergrondse club terecht. 

Een club voor stijlvollle mensen dus, die graag hun euro’s besteden aan een cocktail of liever kiezen voor een magnum fles champagne die aan tafel wordt geserveerd. 

Muziek
Mad Fox zegt met een programmering te komen die bestaat uit verschillende muziekstijlen, met optredens van internationale dj’s. De dj’s en hun entourage worden overigens ook op hun wenken bediend met een eigen suite achter de dj-booth die uitkijkt over de dansvloer.

 

Bron: Parool

Comments are closed.