korting

IK HEB APPIC PUNTEN, EN NU?!

Vele van jullie hebben de voordelen van de Appic Shop al ontdekt, en gratis of met een lekkere korting van een feestje genoten. Maar we krijgen ook nog wel eens vragen over de Appic Shop en hoe het punten systeem precies werkt, en daarom leggen we graag nog eens uit hoe het zit!

Hoe werken die Appic Punten?

Appic Punten werken hetzelfde als bijvoorbeeld je Airmiles. Je gespaarde Appic punten kun je inzetten om je tickets met korting of helemaal voor niets te scoren. Op ieder product in de Appic Shop zal je een aantal verschillende prijzen zien. Afhankelijk van het aantal Appic punten dat je hebt zijn er goedkopere prijzen beschikbaar. Heb je echt goed gespaard, dan kun je jouw festival ticket zelfs helemaal voor niks uit de Appic Shop halen. Iedere 1000 Appic punten is € 1,- korting waard!

Waar komen de tickets in de Appic Shop vandaan?

Steeds meer Festivals en evenementen steunen ons initiatief, en als blijk van die steun krijgen wij van de organisatie een aantal tickets voor onze Appic Shop. Hiermee kunnen we enerzijds onze goede gebruikers (jou!) belonen, en verdienen we anderzijds ook wat geld, want voor niks blijft de App ook niet draaien. Koop je dus tickets in de Appic shop, dan regel je niet alleen een leuk feestje, maar zorg je ook dat Appic kan blijven bestaan en nog beter gemaakt kan worden.

Hoe verdien ik Appic punten?

Met Appic punten belonen we jou als actieve gebruiker. We belonen jou altijd wanneer je nieuwe vrienden uitnodigt om ook de App te gaan gebruiken of producten koopt in de Appic Shop. Of wanneer je bijvoorbeeld je profiel informatie aanvult. Soms krijg je echter ook punten wanneer je bijvoorbeeld een review voor een Festival achter laat, of een gewonnen ticket niet claimt. Maar niet altijd! En omdat niet iedereen kan winnen krijg je Appic punten wanneer je geen geluk hebt in de win games, zo kun je uiteindelijk toch nog met flinke korting of zelfs helemaal gratis een feestje pakken. 

Voor welke feesten komen er tickets in de Appic Shop?

Of er voor een bepaald feestje tickets in de Appic Shop komen is nooit zeker, maar sinds we in Juli (2016) zijn gestart met de Appic Shop zien we dat er steeds meer evenementen en Festivals in de Appic Shop worden aangeboden, dus blijf de shop goed in de gaten houden.

Kan ik mijn tickets ook printen of aan iemand anders geven als ik niet kan gaan?

In tegenstelling tot tickets die je wint kun je tickets die je in de Appic Shop koopt per e-mail versturen naar ieder gewenst e-mailadres, dus ook je eigen e-mailadres. Ook kun je gekochte tickets in de App doorsturen na een andere gebruiker.

Kan ik ook meerdere tickets kopen voor hetzelfde feestje?

Omdat je tickets naar andere gebruikers kunt versturen (in de app) is het ook mogelijk om voor jezelf en jouw vrienden tickets te kopen. Je zult ze echter wel één-voor-één af moeten afrekenen, omdat we maar een beperkt aantal tickets hebben, en omdat je opnieuw punten krijgt naar iedere transactie!

Wat als het Festival wordt afgelast?

Wordt het festival afgelast dan storten wij gewoon je geld en Appic punten terug.

Waarom zou ik tickets in de Appic Shop kopen?

  • In de Appic Shop betaal je geen service kosten!
  • Alleen in de Appic Shop kun je met korting tickets kopen met je Appic punten!
  • Tickets kopen in de Appic Shop is echt super eenvoudig!
  • Je verdient Appic punten, en dus korting op je volgende Festival Ticket!
  • Je steunt Appic en helpt ons een betere app te maken!

Comments are closed.