martin

Martin Garrix maakt zich sterk voor SOS Kinderdorpen

Martin Garrix gaat zich inzetten voor SOS Kinderdorpen. Dat hebben de dj en de kinderontwikkelingsorganisatie vrijdag bekendgemaakt. Martin heeft tevens al een kinderdorp in Kaapstad in Zuid-Afrika bezocht.

Als vriend van SOS Kinderdorpen wil de 20-jarige DJ aandacht vragen voor het werk van de organisatie en wil hij zelf ook financieel zijn steentje bijdragen. “Het is super om te zien hoe SOS Kinderdorpen een familiebasis creëert voor kinderen wereldwijd. Ik weet hoe belangrijk die basis is. Ik hoop dat ik SOS kan helpen dit mogelijk te maken voor heel veel meer kinderen”, zegt hij.

Zelf weet Martin hoe belangrijk het is om een familie te hebben. “Mijn zusje en ik zijn opgegroeid met lieve en zorgzame ouders. We zijn heel erg close. Zij hebben een enorme rol gespeeld bij mijn succes, zeker omdat ik zo jong was toen mijn carrière begon”, aldus de nummer 1-dj van de wereld.

Martin Garrix bezocht ook een SOS kinderdorp in Kaapstad. Daar kon hij zien wat een verschil de organisatie maakt voor kwetsbare kinderen. Kinderen die de ouderlijke zorg zijn verloren worden opgevangen in een SOS familie. In een familiehuis groeien de kinderen op met een SOS moeder en SOS Broertjes– en zusjes. Tot groot plezier van de SOS kinderen draaide Martin Garrix een korte set voor hen. Een onvergetelijk moment voor iedereen.

Bron: Telegraaf

Comments are closed.