Appic & Partyflock bundelen hun krachten

banner_website-persbericht

Wie kent het niet; Partyflock?

Partyflock (partyflock.nl), opgericht in 2001, was nog voordat Hyves en Facebook bestonden hét social media platform van Nederland. In een tijd waarbij mobiele telefoons nog geen camera bevatte, kwam heel festival minded Nederland naar Partyflock om de uitgaansfoto’s van het afgelopen weekend te bekijken, te reageren, een nieuw feestje te zoeken en met elkaar af te spreken. Na een daling van de bezoekersaantallen afgelopen jaren, trekt Partyflock nog steeds meer dan 850.000 unieke bezoekers per maand, die met name komen voor de meest complete uitgaansagenda en exclusieve content, waaronder de party foto’s & reports, nieuwsberichten, en forums.

Appic daarentegen is juist groeiende. Al meer dan 170.000 muziek liefhebbers hebben zich aangesloten bij de Appic Family, en we hoeven jullie niet uit te leggen waarom ;-). Toch kan er nog veel verbeteren aan Appic. Zo zijn we jaloers op de toffe content van Partyflock en willen natuurlijk zo snel mogelijk heel Nederland en België verwelkomen bij de Appic Family.

Een fantastische kans om de krachten te bundelen en beide platformen nóg beter te maken! Nu hoor ik je denken… ‘Wat kan ik verwachten?’ Op Appic in ieder geval een completere uitgaansagenda, toffe exclusieve content, en natuurlijk een paar nieuwe toffe functies, maar die houden we nog even geheim. Ook gaan we Partyflock in een moderner jasje steken en wat leuke functies toevoegen aan de website. En geen zorgen, beide platformen blijven natuurlijk gewoon naast elkaar bestaan.

Vanaf nu zullen we jullie regelmatig op de hoogte blijven houden van de laatste updates, dus stay tuned! Voor nu, thanks voor alle support!

Thomas, Ashraf en Sven

Read more...

Ultra Urban komt naar Silverdome

banner-afbeelding

Na dikke en uitverkochte edities in Eindhoven waar duizenden Ultra Urbans hebben genoten van spectaculaire shows, geweldige stages en entertainment komt hét Urban Festival van Nederland naar Zoetermeer!

 

Op 28 oktober 2017 komt Ultra Urban Festival naar de Silverdome.

Met spectaculaire entertainment, dansshows en een dikke Line-up van grote urban artiesten en DJ’s wordt dit een editie om nooit te vergeten!

 

Hierbij de Full Line up voor 28 oktober:

* L’Algerino * SFB * Boef * SBMG * F1rstman * DYNA * Mula B * Bollebof

* Keizer * Afro Bros * BIGGI * Nafthaly Ramona * Babel-Ish * Sam Blans * Latu * Dj Fasta * Charissa Jong Hosted by: Mc Vocab * MC CHAOS * MC Nash

 

Voor Tickets: www.ultraurbanfestival.com en alle Primera winkels in Nederland.

 

Voor Info & VIP: +316 299 78 278

Read more...

Nooit meer je vrienden kwijt met Find Your Buddy

Find Your Buddy

Misschien heb je het wel eens mee gemaakt; je bent samen met je vrienden op een te gek feest, je gaat helemaal in de muziek op en bent even niet meer bezig met alles wat er om je heen gebeurt. Maar dan.. waar zijn je vrienden nou gebleven?…

Read more...

ID&T en Awakenings deels weer in Nederlandse handen

ID&T

Read more...

Martin Garrix zenuwachtig voor tour met Bieber

Martin Garrix

Martin Garrix (20) was behoorlijk nerveus toen hij vorige maand voor het eerst in het voorprogramma van Justin Bieber stond in Australië. De Nederlandse dj stond voor het eerst niet voor een eigen publiek en dat zorgde voor wat extra spanning….

Read more...