Neverland festival presenteert timetable met trots

neverland

Het nieuwe dancefestival Neverland presenteert haar volledige timetable met bekende artiesten als Above & Beyond, top-act Steve Aoki en het Nederlandse EDM-duo W&W. Top 100 DJ’s uit USA, Zweden, Italië, Duitsland en Verenigd Koninkrijk passeren de revue. Neverland Festival vindt plaats op 14 en 15 juli bij Megaland Landgraaf.

Read more...

Groove Garden Festival: Line up compleet!

Vier stages, een silent disco en een rave area vertegenwoordigen het leukste dance festival van Zuid-Limburg, namelijk Groove Garden Festival! Dit festival vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het voormalig CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard. Bezoekers gaan dit jaar “into the woods” en mogen genieten van veel muziekgenres.

Read more...

DANCE VALLEY PRESENTEERT VOLLEDIGE LINE-UP

Dance Valley brengt Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Quintino, Boef en Lil’ Kleine naar Spaarnwoude

In navolging van vorig jaar kiest Dance Valley Festival wederom voor een programma met daarin een combinatie van het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene.  

‘Diversiteit en topkwaliteit waren de kernwoorden bij het samenstellen van het programma’, vertelt boeker Marvin de Kater over de line-up van dit jaar. ‘De mainstage is uiteraard weer het kroonjuweel met internationale topacts als Steve Aoki, Showtek en Fedde le Grand, maar we zijn er ook in geslaagd een volkomen unieke combinatie te maken in de vorm van Quintino samen met één van de meest gestreamde artiesten van het moment. We houden nog heel even geheim wie dat precies is, maar ik weet 100% zeker dat mensen dit een hele spannende partnership gaan vinden.’

‘We hebben zeven stages variërend van Freestyle en Hardstyle tot Big Room, maar ook Urban, Hip Hop en Eclectic. Daarnaast hebben we het label van Axwell kunnen strikken en zal er een indoor Axtone stage zijn.

‘Uiteraard is er ook weer veel ruimte vrijgemaakt voor onze vaste partner Crazyland, dat met Chuckie en Dannic twee serieuze zwaargewichten op het podium heeft staan. De Crazyland area wordt drie keer groter dan vorig jaar en in combinatie met al het entertainment en sexy acts die Crazyland kenmerken wordt dit zonder enige twijfel één van de meest knallende area’s.’

‘Ik denk dat we een prachtig gekleurd palet aan verschillende smaken aanbieden waarmee we een breed publiek aanspreken, maar ook de puristen bedienen. We hebben gewoon een ijzersterke line-up.’, besluit de Kater glimlachend.’…

Read more...

Pop-idool Peter Andre naar Guilty Pleasure Festival

Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop….

Read more...

Magisch festival in Landgraaf

Op 14 en 15 juli 2018 zal het Megaland terrein in Landgraaf omgetoverd worden tot een
waar sprookje. Een nieuw dance festival genaamd Neverland is tot het leven geroepen.

Read more...

Buma Music Academy en The Flying Dutch lanceren ‘Dag van de Nederlandse Dance’

Op de eerste zaterdag in juni viert het land het succes van Nederlandse dance muziek

 

Foto: The Flying Dutch, locatie Rotterdam

 

Amsterdam, 6 maart 2018 – Om het nationale en internationale succes van de Nederlandse dance muziek te vieren en eren, gaat vanaf dit jaar de eerste zaterdag van juni de boeken in als de ‘Dag van de Nederlandse Dance’. De Dag van de Nederlandse Dance is een initiatief van Buma Music Academy en The Flying Dutch. Op zaterdag 2 juni komt Nederland samen om het succes van ’s lands grootste export-product te vieren tijdens The Flying Dutch in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Daarnaast vinden er in de week voor het festival verschillende activiteiten plaats via het scholennetwerk van Buma Music Academy om dance muziek onder de aandacht te brengen bij jongeren.

Read more...

Ghosttown 25th Anniversary – All you need to know + timetable

Ghosttown 25th Anniversary – All you need to know + timetable

Het is 1993. ‘House’ begint zich steeds verder op te splitsen in Mellow en Hardcore. Vele Gabberfeesten worden geboren in die tijd, maar het is slechts weinigen gegeven om 25 jaar later nog steeds actief te zijn. Ghosttown is hier hét voorbeeld van en zal op 3 maart Hardcore vieren zoals Hardcore bedoeld is! In een stampende Central Studios zullen gabbers van het eerste uur zich verenigen met de nieuwste generatie ravers, die onze geliefde Early sound ook volledig heeft geadopteerd. Hardcore will never die!

Check hier de trailer van Ghosttown 25th Anniversary en beleef hoe het er de afgelopen 25 jaar aan toe ging!

TICKETS

De kaartverkoop voor Ghosttown 25th Anniversary gaat serieus hard. Heb jij nog geen ticket, dan adviseren we je niet te lang meer te wachten. De verwachting is dat deze jubileumeditie van Ghosttown van tevoren zal uitverkopen.

De laatste tickets zijn te koop via dance2eden.nl/tickets of bij een winkel van Primera bij jou in de buurt en kosten slechts € 27,50 ex fee.

 

TIMETABLE

Area 1: Early Hardcore

Zoals je ziet overlappen de sets in area 1. Dat levert uiteraard veel unieke battles op!

22:00     23:15     Petrov

22:45     00:15     Dazzler

23:45     01:15     Paralizer vs MD&A

00:45     02:15     The Viper

01:45     03:15     Neophyte

02:45     04:15     The Prophet

03:45     05:15     Promo

04:45     06:00     Ruffneck

MC Da Mouth of Madness

 

Area 2: Oldschool Gangsters                                      

22:00     23:30     Reza

23:30     00:30     OCD

00:30     01:30     Bountyhunter

01:30     02:30     Stanton

02:30     03:30     Rob & MC Joe

03:30     04:30     Dune

04:30     05:30     Panic

TMC

 

Area 3: The Freak Room                               

22:00     23:00     The Raver vs Tha Nouky

23:00     00:00     Gabber Syndrome

00:00     01:00     Putty

01:00     02:00     Painbringer

02:00     05:00     Frantic Freak

 

 

VERVOER

Central Studios ligt aan de westkant van Utrecht vlakbij de A2 (afslag 7). Het adres is Gietijzerstraat 3-5 te Utrecht. Check Google Maps voor een routebeschrijving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Let wel op dat je je auto op een officiële parkeerplek zet om een boete te voorkomen.

OPENBAAR VERVOER

Per trein: Vanaf NS station Utrecht Zuilen loop je binnen 5 minuten naar de Central Studios.

Per bus heen: Vanaf Centraal Station Utrecht neem je buslijn 14 richting Industrieterrein Cartesiusweg. Na ± 10 minuten stap je voor de deur uit bij de halte Gietijzerstraat.

Pendelbussen terug: Vanaf 04:00 uur rijden er pendelbussen die je voor € 3,- naar Utrecht Centraal brengen.

LOCKERS

In de Central Studios kun je een locker huren om je jas of tas in op te bergen. Deze kun je delen met je vrienden. Tijdens het event kun je terug naar je locker als je er iets uit nodig hebt.

CAMERA’S

Alle soorten camera’s zijn toegestaan. Deel je foto’s en filmpjes met de wereld en zet ze op internet!

ROOKBELEID

Central Studios is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden. Er is uiteraard een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die roken.

DRUGSBELEID

Het beleid van de politie Utrecht ten aanzien van drugs is zero tolerance. Er zijn dus geen geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) toegestaan.

ID

De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan je gevraagd worden je te legitimeren. Zorg er dus altijd voor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart.

 

 

WEBSITE EN SOCIAL MEDIA

Voor meer info over Ghosttown of Dance 2 Eden kun je terecht op dance2eden.com. Of volg Dance 2 Eden op FacebookInstagram, Soundcloud of YouTube. 

Ghosttown 25th Anniversary – 3 maart 2018 – Central Studios Utrecht

Read more...

BERRY BLASTER DETOX DRINK

BERRY BLASTER DETOX DRINK
NU BIJ ALBERT HEIJN 

foto-in-artikel

Het viel ons op dat dit product sinds een paar dagen bij de Albert Heijn staat.

Kenners hebben het flesje allang in de koelkast staan, maar je moest hiervoor altijd naar De Tuinen, Kruidvat of Etos. Bij de Albert Heijn is wel een stuk handiger!

Je drinkt voor je naar bed gaat 2 dopjes in een groot glas kraanwater.  Hierdoor word je eerder wakker en heb je meer puf. Pak ’s ochtends nog eens ‘n glaasje en je bent veel sneller dan normaal weer op dreef. Koud of warm water maakt niet uit. Lekker en simpel.

Je hoort nogal eens negatieve verhalen over supplementen, maar na een feest werkt dit gewoon. Je moet een geopende fles wel in de koelkast bewaren. Na het drinken, moet je ook nog 1-2 grote glazen water drinken en véél plassen, dat wel. Maar je loopt tenminste rond, eet een hapje en wilt waarschijnlijk ook naar buiten. Heb je een hond? Dan vergeet je hem ook niet 😉

Read more...

9 redenen waarom je REBiRTH Festival 2018 niet mag missen

  • 10 jaar REBiRTH Festival

4 april 2009 was de datum waarop de allereerste editie van REBiRTH Festival plaatsvond. Inmiddels zijn we een flink aantal jaar verder en zal op 7 en 8 april alweer de 10e editie gehouden worden. Deze ‘10 Years Ceremony’, zoals ze het zelf noemen, belooft groter te worden dan ooit tevoren.

 

  • Een weekend lang losgaan

Niet alleen op de zaterdag, maar ook op de zondag van REBiRTH Festival is het de hele dag een groot feest. Zo maak je van de aftrap van jouw festival seizoen een gehele weekend beleving. Brak op maandag zijn we sowieso wel, toch?

 

  • 5 area’s boordevol artiesten

Niet alleen de zaterdag heeft 5 area’s, ook op de zondag kun je in maar liefst 5 verschillende area’s uit je dak gaan. Op zaterdag zijn dat de REBiRTH mainstage, REBELLiON, REBORN Raw, REACTiVATE en RELiSH. Op zondag kun je het weekend nog even doortrekken met de B-Freqz hosting op de mainstage, REVENGE, REBORN Euphoric, #BEETJEDANSEN en Gezelligheid kent geen tijd.

 

  • Voor het eerst Hardcore in de REVENGE area

Voor het eerst in de geschiedenis van REBiRTH Festival zal er een volledig gevulde hardcore area klaarstaan op zondag 8 april. Artiesten als Angerfist, Destructive Tendencies vs F. NoIzE, Korsakoff, Deadly Guns en AniMe zullen zorgen voor harde kicks, hoge snelheden en een heftige bass.

 

  • B-Freqz hosten de zondag mainstage

De populaire act B-Freqz, bestaande uit B-Front en Frequencerz, zullen op zondag 8 april de mainstage van REBiRTH Festival overnemen. Met hun aankomende album die op de planning staat is het duidelijk dat er tijdens REBiRTH een hoop nieuwe muziek voorbij zal komen. Natuurlijk zal de hele Roughstate familie aanwezig zijn, waaronder een unieke ‘B-Freqz & The Crew Closing’ act om de dag af te sluiten.

 

  • De meest exclusieve live acts op één podium

Dit jaar heeft REBiRTH Festival voor jullie niet 1, niet 2, maar 3 exclusieve live acts weten te strikken die de mainstage compleet zullen wegvagen. Niemand minder dan Radical Redemption LIVE, Gunz for Hire en B-Frontliner zullen tot in de late uurtjes het laatste beetje energie uit je trekken. Geladen met een arsenaal aan absolute knallers, dikke basslines en de hardste kicks is één ding zeker, jouw schoenen en met name je benen zullen het zwaar te verduren krijgen.

  • Veel verschillende stijlen

Met maar liefst 5 area’s op beide dagen komen er veel verschillende stijlen voorbij. Niet alleen zal hardstyle in de breedste zin van het woord ruim vertegenwoordigt zijn (raw, euphoric, classics), ook hardcore, freestyle, urban en zelfs Nederlandstalig zullen tijdens het weekend van REBiRTH Festival 2018.

  • Battle Royale tijdens REBiRTH Festival

Maar liefst 13 battles tussen artiesten staan gepland voor de zaterdag en zondag. Van Destructive Tendencies vs F. NoIzE, tot Warface vs D-Sturb en E-Force vs Regain. Verwacht unieke combinaties die samen gaan zorgen voor een ongekend optreden.

 

  • Maar liefst 15 speciale acts verspreid over het weekend

Zoals we hierboven al hadden benoemd zullen Radical Redemption LIVE, Gunz for Hire en B-Frontliner de mainstage van de zaterdag bestijgen. Maar daar blijft het niet bij. Verdeeld over het weekend zullen ook ANDY SVGE, Public Enemies, Bass Chaserz, The Opposition, Nightbreed, Mind Dimension, AVIO, B-Freqz, Warface en E-Force met een speciale live-act het publiek verrassen. Daarnaast zal ook Deadly Guns een speciale album showcase laten horen.

 

Tickets voor REBiRTH Festival 2018 op 7 en 8 april zijn te verkrijgen via www.rebirth-festival.nl.

Read more...