Ontdek jouw perfecte festival look

Op een festival is niks belangrijkers dan je outfit. Oke, misschien de muziek. Met de vetste lineups zit het met de beats wel goed, maar heb je al een idee wat je aan moet trekken? Wij helpen je met het vinden van jouw perfecte festival outfit!

Balr Festival Shirt Black Balr Festival Suede cap

Je kan niet fout gaan met het iconische BALR. Brand Shirt. Het t-shirt heeft een atletische fit en is beschikbaar in de makkelijk te combineren kleuren zwart, wit, grijs en navy blue. Afhankelijk van de voorspelde zon kun je gaan voor witte of zwarte jeans. Rol je broekspijpen een klein stukje op en steel de show met je favoriete sneakers. Maak je look compleet met een tijdloze zonnebril die ook nog eens je ogen beschermt tegen de zon. Win-win.

 

Balr Festival denim-jeans Balr Festival Women club shirt

Ook voor de dames is het Women Brand Shirt een perfecte keuze. Wordt het heet? Ga dan voor een luchtig jurkje! Helaas is het in Nederland ook in de zomer niet altijd even warm. Neem een spijkerjasje mee en jij bent overal op voorbereid. Finish je outfit met een tote bag voor al je sleutels, portemonnee en flesje water.

 

Shop de gehele BALR. collectie hier!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.