Tomorrowland

Trance Energy keert terug op Tomorrowland

Fans moesten er zeven jaar op wachten, maar het is nu echt zover: het populaire trancefeest Trance Energy keert terug met een knallende stage op Tomorrowland. 

Tomorrowland kondigt aan

Wie lid was van de Facebookpagina had het wellicht al door, vanwege de melding van een activiteit op de pagina die jaren ongebruikt bleef: Trance Energy keert terug. ID&T, de organisator van het festival, kondigt de terugkeer van Trance Energy exclusief bij Metro aan. Het danceconcept is op 21 juli met een eigen stage te bewonderen op Tomorrowland in het Belgische Boom. Grootheden als Paul van Dyk, Markus Schulz, Ferry Corsten (als Gouryella) en Marco V betreden dan het podium voor de comeback van het populaire feest. 

 

Bekendste Trancefestival

De eerste Trance Energy vond alweer plaats in 1999. Het werd het bekendste trancefestival ter wereld, met als hoogtepunt 40.000 bezoekers uit meer dan zestig verschillende landen die naar Utrecht reisden om in de Jaarbeurs met elkaar te feesten. Ook de cd’s van het dancefeest vlogen in die tijd als warme broodjes over de toonbank. Grootheden als Tiësto, Avicii, Hardwell en Armin van Buuren stonden op het populaire festival, dat vanaf 2011 tot 2013 verder ging onder de naam Energy. „Trance Energy heeft voor trancefans wereldwijd een zekere mate van ‘cult’status bereikt”, aldus Paul Brouwer van ID&T. Volgens Brouwer is de terugkeer van het feest te danken aan een uitnodiging van Tomorrowland. „We zijn nu terug van weggeweest.” 

Hoewel Tomorrowland stijf uitverkocht is, is er toch nog hoop voor de fans van Trance Energy. Er is namelijk nog een beperkt aantal kaarten voor het eerste weekend van Tomorrowland te krijgen via de website trance-energy.com, waarvoor men zich kan inschrijven. 

BRON: METRO.NL

 

Wil jij deel uitmaken van dit te gekke feest? Zet jezelf op Aanwezig in de app en blijf op de hoogte van de gaafste weetjes, nieuwtjes en misschien wel gratis kaarten…

 

Comments are closed.