Commerciële binnendienst medewerker (Appic/Partyflock)

Voor onze snel groeiende organisatie Appic en Partyflock (2xpr BV) zijn we op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst die van aanpakken weet en graag in de festival- en evenementen branche werkt. Met een combinatie van goede sociale vaardigheden en een gestructureerde planmatige werkhouding werk je samen met onze Sales Director en Sales manager(s) vanuit het kantoor in Utrecht om onze klanten iedere dag van een betere klantbeleving te voorzien. Jij bezorgt festival- en evenementenorganisaties een goede afhandeling om gezamenlijk hun evenementen tot een succes te maken.

Als medewerker Commerciële binnendienst ben je verantwoordelijk voor

 • Contact met klanten onderhouden over de planning en opvolging
 • Opstellen van offertes en overeenkomsten
 • Toevoegen van producten, inboeken van campagnes, etc. in het systeem
 • Ondersteunen bij het acquireren van nieuwe en bestaande klanten
 • Input leveren voor het optimaliseren van processen
 • Invoeren en bijhouden van klantgegevens

 

Als medewerker Commerciële binnendienst verwachten wij van jou

 • Goede sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Een gestructureerde werkhouding
 • Een flexibele instelling
 • Een passie voor evenementen en muziek
 • Affiniteit met Apps en Social Media
 • Kennis van Photoshop is geen must, wel een pré

 

Wat zijn de werklocatie en tijden

28 tot 40 uur per week in overleg te bepalen. Werklocatie is ons kantoor in Utrecht.

Wat hebben we jou te bieden

Een marktconform salaris en de intentie tot een vaste arbeidsovereenkomst. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort toegang tot heel veel festivals, een telefoon, laptop en iedere dag een gezamenlijke lunch. Kortom een leuke baan!

BBL of deeltijd opleiding is bespreekbaar.

 

Hoe kom je met ons in contact?

Stuur je CV en Motivatie naar hello@beappic.com en misschien ben jij binnenkort onze nieuwste versterking van het team!

 

Over 2xpr BV

2xpr BV is het bedrijf achter bekende merken als Partyflock (www.partyflock.nl) en de Appic app, en bereikt maandelijks via verschillende kanalen meer dan 1 miljoen jongeren die op zoek zijn naar festivals en feesten.

Appic is de meest complete uitgaansapp van Nederland. Het doel van de Appic app is om haar gebruikers actief mee te nemen in het feest/festival gevoel gedurende de hele “levens” cyclus, van het vinden van het perfecte feestje, tot en met de foto’s en de after movie. Dankzij een uitgebreid palet aan functionaliteiten in combinatie met het sociale element zijn de gebruikers van Appic zeer actief en loyaal. De app is midden 2015 gelanceerd en telt al meer dan 250.000 unieke gebruikers.

Partyflock opgericht in 2001, is het uitgaansplatform van Nederland. Maandelijks gebruiken meer dan 1 miljoen bezoekers Partyflock om de meest actuele feest kalender van Nederland te checken. Sinds November 2017 maakt Partyflock onderdeel uit van 2xpr BV.

Apply

Comments are closed.