Medewerker invoer evenementen (Appic/Partyflock)

Voor onze snel groeiende organisatie Appic en Partyflock (2xpr BV) zijn we op zoek naar een enthousiaste content editor die van aanpakken weet en graag in de festival- en evenementen branche werkt. Jouw hoofdtaak bestaat uit het invoeren en verwerken van gegevens m.b.t. festivals en evenementen. Daarnaast help je mee met het verwerken van vragen van gebruikers, artiesten, en evenementen-organisaties. Met jouw inzet help je mee om onze gebruikers iedere dag van de meest actuele agenda, nieuwsartikelen, aftermovies en andere content te voorzien.

 

Als medewerker invoer evenementen ben je verantwoordelijk voor

  • Invoeren en bijhouden van evenementen informatie
  • Invoeren en bijhouden van informatie over Artiesten, locaties, etc.
  • Toevoegen van producten, win acties, en inboeken van campagnes, etc.
  • Beantwoorden van klantvragen via mail en chat

 

Als medewerker invoer evenementen verwachten wij van jou

  • Dat je graag zorgt dat alle informatie klopt en volledig is
  • Dat je blind kunt typen
  • Een perfectionistische instelling
  • Een passie voor evenementen en muziek
  • Affiniteit met Apps en Social Media

 

Wat zijn de werklocatie en tijden

20 tot 40 uur per week in overleg te bepalen. De werktijden zijn volledig flexibel in te delen, en deze functie leent zich dan ook goed voor mensen die veel vanuit huis willen werken. Bij voorkeur woon je in de regio Enschede of Utrecht, maar dit is geen harde eis.

 

Wat hebben we jou te bieden

Een marktconform salaris en de intentie tot een vaste arbeidsovereenkomst. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en werken vanuit huis. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort toegang tot heel veel festivals. Kortom een leuke baan!

BBL of deeltijd opleiding is bespreekbaar.

 

Hoe kom je met ons in contact?

Stuur je CV en Motivatie naar hello@beappic.com en misschien ben jij binnenkort onze nieuwste versterking van het team!

 

Over 2xpr BV

2xpr BV is het bedrijf achter bekende merken als Partyflock (www.partyflock.nl) en de Appic app, en bereikt maandelijks via verschillende kanalen meer dan 1 miljoen jongeren die op zoek zijn naar festivals en feesten.

Appic is de meest complete uitgaansapp van Nederland. Het doel van de Appic app is om haar gebruikers actief mee te nemen in het feest/festival gevoel gedurende de hele “levens” cyclus, van het vinden van het perfecte feestje, tot en met de foto’s en de after movie. Dankzij een uitgebreid palet aan functionaliteiten in combinatie met het sociale element zijn de gebruikers van Appic zeer actief en loyaal. De app is midden 2015 gelanceerd en telt al meer dan 250.000 unieke gebruikers.

Partyflock opgericht in 2001, is het uitgaansplatform van Nederland. Maandelijks gebruiken meer dan 1 miljoen bezoekers Partyflock om de meest actuele feest kalender van Nederland te checken. Sinds November 2017 maakt Partyflock onderdeel uit van 2xpr BV.

Apply

Comments are closed.