room-escape

Win 1 battle (2 kamers) voor jou en 9 vrienden bij Room Escape Heerlen

Na het succes in New York, Londen & Parijs hebben wij dit keer een speciale win actie voor jou! Nee niet voor een feestje, maar voor de welbekende Room Escape Heerlen. Het is heel simpel; Speel een battle tegen elkaar in 2 identieke kamers en zorg dat je als eerste weer buiten staat!

roomescapeheerlen

Jij en je team lopen de kamer in. BAM! De deur sluit achter je. Op de muur hangt een klok, hij loopt af.. je hebt 60 minuten..

Het is tijd voor een klein spelletje, het is heel simpel; in 1 uur uit de kamer ontsnappen, sneller dat het ander team in de kamer naast je.

Gebruik je kennis, handigheid, samenwerkingsvermogen en stressbestendigheid om raadsels op te lossen en geheime tips te vinden. Goed samenwerken is van groot belang, want alleen als team kan je alle hints op tijd oplossen om uiteindelijk uit de kamer te kunnen ontsnappen.

wand

Vergeet de wereld om je heen en focus je op één doel: HOE DE F*CK KOM IK HIER UIT?!

De real-life escape rooms zullen je de rillingen op je lijf bezorgen, gelukkig sta je er niet alleen voor… Jij en je teamgenoten moeten kalm blijven, op elkaars kennis vertrouwen om uiteindelijk de juiste oplossingen en aanwijzingen te vinden.

Room Escape Maastricht heeft maar liefst 6 kamers, allemaal voorzien van een eigen thema en verhaal.  Room Escape Heerlen heeft 2 identieke kamers waardoor je kunt battlen tegen een ander team.

sanne

Wil jij je geluk beproeven en naar Room Escape Heerlen met je vrienden? Speel dan nu mee met onze WIN-Game door HIER te klikken!

Geen geluk in de WIN-Game? Je boekt nu jouw Room Escape nergens goedkoper dan in onze Appic SHOP en je ontvangt ook nog eens  € 7,50 korting op je volgende Festival ticket!

*Een kamer is geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen.
*Room Escape Heerlen is bij een battle geschikt voor maximaal 10 personen 

Bekijk hier de trailer:

Comments are closed.