Appic & Partyflock’s Q&A met Julian Jordan

julian-jordan-banner-wp-v2

Je favoriete artiesten kunnen op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zitten ze niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Julian Jordan is daar geen uitzondering op. Lees hoe Julian deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:

Read more...

Appic & Partyflock’s Q&A met Hard Driver

qa-harddriver-wp

Hard Driver kan op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zit hij niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Hard Driver daar geen uitzondering op. Lees hoe Hard Driver deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:

Read more...

Terugblik Jamrock Festival

jamrock-terugblik-wp

Wat in 2005 begon als kleine, wekelijkse clubavond in de Brasil Bar in Amsterdam, is anno 2020 uitgegroeid tot het grootste dancehall/reggae feest van Europa. We hebben het natuurlijk over Jamrock! De organisatie host XXL edities, produceert mixtapes, geeft radioshows en zet in 2017 de eerste editie neer van Jamrock Festival. Sinds de eerste editie hebben artiesten als Gyptian, Kohnsens, Kalibwoy en the one and only WaxFiend met liefde op het podium gestraald. Met Jamrock ben je altijd verzekerd van de lekkerste, nieuwste reggae hits en dancehall tunes. En kan het festival dit jaar niet doorgaan in de Tolhuistuin te Amsterdam? Dan brengt Jamrock het festival gewoon naar je huiskamer!

Read more...

Terugblik Beachrockers

beachrockers-terugblik-wp

Al ruim 10 jaar wordt Beachrockers georganiseerd aan de rand van het Tjeukemeer in Friesland. De laatste jaren is het festival steevast een aantal weken van te voren uitverkocht. Artiesten als Frenna, Donnie. Lil’ Kleine, Bizzey, Kraantje Pappie, Ronnie Flex & Kriss Kross Amsterdam hebben op de Mengelmoes stage menig hart sneller doen kloppen. Maar ook voor houseliefhebbers was er genoeg te beleven met artiesten als Luuk van Dijk, Anotr, Michel de Hey, Benny Rodrigues & Chris Stussy. Tezamen met een prachtige locatie en boordevol entertainment is Beachrockers een absolute aanrader!

Read more...