Data Scientist

Geduldige en exacte data scientist met passie voor muziek gezocht 

Als je ergens 40 uur per week doorbrengt, is het lekker als je werkomgeving past bij wie je bent. En dat je je talent kunt ontwikkelen. Dat je lekkere koffie of thee tot je beschikking hebt en dat je geconcentreerd aan de slag kunt. Want data moet je analyseren voor je er iets mee kunt. Dat begrijpen wij. Daarom zoeken wij een getalenteerde appic data scientist om ons team te komen versterken.

Waar kom je terecht als je bij ons wordt aangenomen?

In Utrecht, bij ons op kantoor. Appic is begin 2015 ontstaan tijdens een legendary club night in New York City. Tenslotte beginnen alle goede dingen in het leven met een idee. En dat het ontwikkelen van Appic een goed idee was, is onder andere te merken aan het groeiend aantal gebruikers  en functionaliteiten. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat in 2017 Partyflock onderdeel van het team is geworden. En daar laten we het niet bij, ontwikkeling staat bij ons hoog op de lijst. En bij ontwikkeling, hoort groei. Daarom zijn we op zoek naar jou.

Wat je op festivals over je baan vertelt?

Dat je een Appic Legend bent. Dat je kan zoeken naar een klomp goud in een berg data. Dat je de database voor álle informatie rondom álle festivals tot je beschikking hebt. En interpreteert om met waanzinnige suggesties te komen. Dat je bij de app werkt die alle waardevolle eigenschappen van de bestaande social media inzet voor het creëren van de ultieme festivalervaring. Of je nou je vrienden zoekt, suggesties voor nieuwe artiesten of festivals, kaarten of munten wilt winnen of je eigen timetable wilt samenstellen. Niets is te gek en we blijven door gaan. Tegenwoordig kan je zelfs je ultieme festivalmatch vinden als je je eigen vrienden even zat bent. The party never ends…

Wat ga je precies doen?

In een notendop: Data vertalen naar betekenisvolle interpretaties, zowel voor ons, voor de gebruikers van Appic en Partyflock en voor onze klanten. Helemaal mooi als je daardoor direct op effectieve wijze suggesties kunt aandragen over wat te doen met de analyse. Schakelen tussen Nederlands en Engels is overigens ook een onderdeel van je functie. 

Wat krijg je hier o.a. voor terug?

  1. Een goed salaris op basis van je talent en ervaring
  2. Lunch van de zaak
  3. Afwisselend werk in een jong, gedreven team binnen een groeiend bedrijf
  4. Toegang tot héél véél festivals
  5. Een toekomstperspectief

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar iemand die begrijpt hoe programmeren werkt. Naar iemand met een passie voor Python en zijn of haar weg weet in SQL. We zoeken iemand met een relevante wo-opleiding, ervaring is een pre, maar geen must.

Ben jij degene die we zoeken?

Stuur dan je CV met Motivatie naar hello@beappic.com  en je hoort van ons. Dankjewel!

 

Apply

Comments are closed.